Cursus shantala kindermassage voor ouders I Amsterdam I Diemen I

ALLES KIDS?! verzorgt de cursus  kindermassage (samen met je kind). De massage die je leert is gericht op het masseren van kinderen vanaf 4 jaar.  

Individueel  jij en je kind komen 3 x 50 minuten naar mijn praktijk. In overleg bepalen we welke dag en tijd je daarbij handig vindt. Het voordeel van de individuelemassagecursus is dat er veel persoonlijke aandacht, rust en ruimte is. 

Wat leer ik je?  Je leert tijdens deze cursus rug, buik, gezicht, armen/handen en voeten te masseren. Dat doen we stapsgewijs. Je leert elke les nieuwe strijkingen  en geleerde strijkingen worden herhaald. Ook krijg je theoretische informatie over kindermassage. De technieken die je leert kun je thuis met je kind(eren) oefenen. De massage wordt geoefend over de kleren heen, maar wordt bij voorkeur met massage-olie op de huid gegeven."Marjorie heeft mij een heerlijke massage gegeven, waar ik heel ontspannen van werd.              Aan het begin vertelde ze eerst wat ze allemaal ging doen. Ze wreef eerst een paar keer over mijn  rug en ging er een beetje op duwen. Dat voelde heel lekker. Toen ze mijn rug en benen had gemasseerd moest ik mij omdraaien. Eerst ging Marjorie mijn hoofd masseren en ging daarna door naar mijn buik. Toen ze klaar was met mijn buik ging ze mijn armen en handen en handen. Ze wreef ook een beetje in mijn handpalm en duwde en drukte op mijn vingers. Toen ze klaar was kreeg ik een beetje water.  Ik vond het heel fijn en was heel ontspannen na afloop.     Bedankt Marjorie"     Joep ( 12 jaar)


 


KOSTEN CURSUS kindermassage  3 x 50 minuten (incl. reader en flesje olie)

Individueel (ouder en kind) €175

Interesse of opgeven? klik hier